Navigacija
Viber X logo

Šesti međunarodni simpozijum AGRORES 2017 i 22. savjetovanje inženjera poljoprivrede RS

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

U organizaciji Poljoprivrednog fakultet Univerziteta u Banjoj Luci od 27. februara do 2. marta 2017. biće održan  6. međunarodni simpozijum poljoprivrednih nauka AGRORES 2017 i 22. savjetovanje inženjera poljoprivrede Republike Srpske.

Navedene događaje Poljoprivredni fakultet organizuje u saradnji u sa Biotehničkim fakultetom Univerziteta u Ljubljani, Poljoprivrednim fakultetom Univerziteta u Novom Sadu, Međunarodnim centrom za napredna poljoprivredna istraživanja u Mediteranu - Mediteranski poljoprivredni institut MAI Bari i Institutom za genetičke resurse Univerziteta u Banjoj Luci.

Međunarodni simpozijum predstavlja značajan doprinos razvoju poljoprivrede Republike Srpske koji se ogleda i kroz mogućnost praktične primjene domaćih i inostranih iskustava i dostignuća u različitim oblastima poljoprivredne proizvodnje. Na Simpozijumu će biti saopšteno oko 130 radova iz preko 20 zemalja.

Pored toga  biće organizovan okrugli sto na temu kvaliteta sertifikovanih proizvoda kao efikasnog alata za ruralni razvoj i održivu poljoprivredu.

Više informacija u prilogu i na veb stranici Simpozijuma www.agrores.org.

Program rada - engleski


Drugi poziv

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6216/logo_2017_godina_ispod.png