Navigacija
Viber X logo

Sastanak sa predstavnicima Udruženja ,,Iskraˮ

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin sastao se 19. marta 2024. godine sa predstavnicima banjalučkog Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti ,,Iskraˮ, predvođenim predsjednikom Miladinom Berićem.

Tokom sastanka u Kabinetu rektora bilo je riječi o mogućnostima za upis na fakultet djece oboljele od malignih bolesti.

Rektor Gajanin i saradnici koji su prisustvovali sastanku – prorektor za nastavu, studentska pitanja i kvalitet prof. dr Milica Balaban, prorektor za naučnoistraživački rad i razvoj prof. dr Aleksandar Ostojić, generalni sekretar mr Đorđe Markez, iskazali su spremnost za rješavanje ovog problema. Dogovoreno je da se u narednom periodu načine prvi koraci, koje će napraviti ,,Iskraˮ prema Senatu Univerziteta, kako bi budućim studentima koji boluju od malignih bolesti bio olakšan upis na željeni fakultet.

Podsjetimo, Univerzitet u Banjoj Luci daje punu podršku radu Udruženju ,,Iskraˮ. Tako je, između ostalog, prošlog mjeseca na svim fakultetima / Akademiji umjetnosti organizovana humanitarna akcija ,,Pokloni knjiguˮ u kojoj je prikupljeno oko 1000 knjiga koje su donirane ,,Iskriˮ.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14136/iskra-glavna.jpg
  • /uploads/attachment/vest/14136/iskra1.jpg