Navigacija
Viber X logo

ERAZMUS+ stipendije za razmjenu akademskog osoblja Filološkog fakulteta - Univerzitet u Torinu

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

U okviru ERAZMUS+ programa – kreditna razmjena – raspisan je konkurs za razmjenu akademskog osoblja u svrhu držanja nastave (Staff Mobility for Teaching), za boravak na Odsjeku za strane jezike i književnosti i moderne kulture Univerziteta u Torinu (Dipartimento di Lingue e Letterature Straniere e Culture Moderne dell’Università di Torino).

Dostupne su tri (3) stipendije za nastavno osoblje Filološkog fakulteta, u trajanju od četrnaest (14) dana + dva (2) dana predviđena za putovanje.

Razmjena se mora realizovati u akademskoj 2021/22. godini 

Iznos stipendije:
Troškovi smještaja i života 140 evra po danu boravka i do 275 evra za putne troškove.

Troškovi osiguranja nisu obuhvaćeni ovom stipendijom.

Aplikanti: 
Na konkurs se može prijaviti akademsko osoblje Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Za razmjenu je potrebno poznavanje italijanskog jezika (minimalno C1 nivo). 

Potrebna dokumentacija (na srpskom jeziku):
1) biografija,
2) motivaciono pismo,
3) dokaz o poznavanju italijanskog jezika.

Sva tražena dokumentacija dostavlja se elektronskom poštom na imejl-adresu Anje Pravuljac, koordinatorke za međunarodnu saradnju Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci (anja.pravuljac@flf.unibl.org).

Postupak odabira:
Po završetku konkursa, Komisija sa Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci izvršiće provjeru podobnosti pristiglih prijava, te odlučiti o selekciji kandidata.

Konkurs je otvoren petnaest (15) dana od datuma objavljivanja na veb sajtovima Filološkog fakulteta i Univerziteta u Banjoj Luci.
Rok za dostavljanje dokumentacije je 8. 6. 2021. godine do 12 časova.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11156/%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BC%D1%83%D1%81.jpg