Navigacija
Viber X logo

Donesene odluke o nagradama za nastavnike i saradnike Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Upravni odbor Univerziteta u Banjo Luci, na 52. sjednici održanoj 27. oktobra 2020. godine,  donio je odluke o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta za 2019. godinu.

Nagrade su dodijeljene u tri kategorije, u ukupnom iznosu od 68.175,50 KM.

Prema Odluci o dodjeli  novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci za ostvarene međunarodne rezultate  u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčana nagrada nastavnicima i saradnicima koji su autori indeksiranog naučnog rada, nagrađena su 42 nastavnika i saradnika sa ukupnim iznosom od 52.375,50 KM.  (Prilog 1)

Upravni odbor je donio i Odluku o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci za ostvarene međunarodne rezultate u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčane nagrade nastavnicima i saradnicima koji su rukovodioci,  koordinatori ili učesnici međunarodnog naučno-istraživačkog projekta. U ovoj kategoriji dodijeljeno je 13.000 KM za 21 nastavnika i saradnika Univerziteta u Banjoj Luci. (Prilog 2)

Prema Odluci o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci za ostvarene međunarodne rezultate  u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu –  novčane nagrade nastavnicima i saradnicima koji su  koordinatori ili kontakt osobe Erazmus+ projekata- Ključna akcija 2 – Izgradnja kapaciteta, nagrađena su četiri nastavnika sa ukupnim iznosom od 2.800 KM. (Prilog 3)

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10551/unibl_logo_novi.png