Navigacija
Viber X logo

Završen ljetni kurs kineskog jezika

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Podjelom potvrda o uspješnom završetku kursa kineskog jezika u prostorijama Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjoj Luci, 2. septembra 2020. godine, završen je ljetni kurs kineskog jezika za početnike. 

Konfucijev institut je i ovog ljeta organizovao besplatne početne ljetne kurseve kineskog jezika za djecu i odrasle, kao i kurs taiđija, koji su se održavali tokom mjeseca avgusta. Polaznici su imali priliku da se upoznaju sa osnovama kineskog jezika i pisma, a nastaviti sa izučavanjem ovog jezika kojim govori preko milijardu ljudi širom svijeta mogu već od druge polovine septembra ove godine. 

Konfucijev institut Univerziteta u Banjoj Luci organizuje besplatne kurseve kineskog jezika, početni i napredni nivo, za djecu i odrasle, kao i kurs taiđija, od 21. septembra 2020. godine. Kursevi će se održavati u popodnevnim terminima u prostorijama Konfucijevog instituta na Fakultetu političkih nauka UNIBL, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na adresu elektronske pošte: konfucijev.institut@unibl.org ili pozivom na broj telefona 051/304 011.


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10346/KONFUCIJEV_INSTITUT_-_KURS_KINESKOG_JEZIKA_2020.jpg