Navigacija
Viber X logo

Rektor Gajanin razgovarao sa rukovodstvom i košarkašicama ŽKK ,,Orlovi’’

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin, 4. marta 2020. godine, razgovarao je sa rukovodstvom i košarkašicama Ženskog košarkaškog kluba ,,Orlovi’’.

Tokom sastanka u prostorijama Rektorata, rektor Gajanin je iskazao zadovoljstvo uspjesima koje klub postiže i poželio im uspjeh u daljem radu. Takođe, najavio je da će Univerzitet u Banjoj Luci, a u skladu sa svojim mogućnostima nastaviti da podržava rad ŽKK ,,Orlovi’’.

Uprava ,,Orlova’’ je informisala rektora Gajanina o svojim aktivnostima i brojnim uspjesima. Kako je rečeno, igračice će dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat u kupu BiH, ali i i da osvjetlaju obraz i u WABA ligi.

Dugogodišnji član Uprave Nebojša Kuštrinović je podsjetio na dugu tradiciju ovog kluba koji ove godine obilježava 50 godina uspješnog rada. Kuštrinović je naveo da je jedan od priorirteta, da se ,,Orlovi’’ izdvoje kao klub od interesa za Republiku. 

Prijemu za ovaj univerzitetski tim sastavljen od studentkinja Univerziteta u Banjoj Luci i učenica banjalučkih srednjih škola, prisustvovao je i generalni sekretar Univerziteta u Banjoj Luci mr Đorđe Markez.

Polufinale Kupa Bosne i Hercegovine

Polufinale Kupa Bosne i Hercegovine, biće održano 7. marta ove godine  u Sportskoj dvorani ,,Oblićevo’’ u Banjoj Luci. Utkamica u kojoj će snage odmjeriti ekipa ,,Orlova'’ protiv RMU ,,Banovići’’ počinje u 19.30 časova. Istog dana, u terminu od 17.00 časova, polufinalnu utakmicu igraju  ŽKK ,,Čelik’’ i ,,Mladi Krajišnik’’.

Finalna utkamica je na programu dan kasnije i počinje u 17.00 časova.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9866/zkk-orlovi-prijem__2_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/9866/zkk-orlovi-prijem__21_.JPG