Navigacija
Viber X logo

Studentima Pravnog fakulteta uručeni certifikati

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL), koji su u toku ljetne pauze pohađali stručnu praksu u Republičkoj upravi za geodetske i imovinsko pravne poslove (RUGIPP), 25. septembra 2019. godine uručeni su certifikati o uspješno okončanoj stručnoj praksi.

Certifikate su u prostorijama Pravnog fakulteta uručili dekan ovog fakulteta prof. dr Željko Mirjanić i direktor RUGIPP-a Bosiljka Predragović. 

Stručnu praksu obavilo je ukupno 84 studenta Pravnog fakulteta UNIBL, koji su se upoznali sa procesom rada u oblasti kancelarijskog poslovanja, zemljišno-knjižne i katastarske evidencije, katastra nepokretnosti i rješavanja imovinsko-pravnih odnosa.

Praksa za studente organizovana je u gotovo svim područnim jedinicama i područnim kancelarijama RUGIPP-a na teritoriji Republike Srpske u skladu sa Programom o obavljanju stručne prakse u RUGIPP-u.

Podsjećamo da RUGIPP i Pravni fakultet imaju potpisan sporazum o saradnji kojim je između ostalog predviđeno i obavljanje stručne prakse za studente.

Prema istom sporazumu studenti su i tokom 2018. godine obavili stručnu praksu u RUGIPP-u.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9320/Dodjela_certifikata.jpg