Navigacija
Viber X logo

Sastanak radne grupe: Izmjene i dopune Pravila studiranja na III ciklusu

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Radna grupa za izmjene i dopune Pravila studiranja na III ciklusu studija Univerziteta u Banjoj Luci, 18. marta 2019. godine održala je prvi radni sastanak.

Radna grupa je utvrdila prijedloge određenih izmjena i dopuna, koje će ponovo razmatrati, radi konačnog usaglašavanja na narednom sastanku, a koji će biti održan tokom aprila 2019. godine. 

Sastanku održanom u prostorijama Rektorata, prisustvovali su prof. dr Goran Latinović, prorektor za naučnoistraživački rad i razvoj Univerziteta, a koji je ujedno i predsjednik Radne grupe, kao i članovi prof. dr Zdravko Todorović sa Ekonomskog fakulteta, prof. dr Gordana Đurić sa Poljoprivrednog fakulteta, prof. dr Miroslav Pranić sa Prirodno-matematičkog fakulteta, prof. dr Milena Karapetrović sa Filozofskog fakulteta. Ispred Filološkog fakulteta sastanku je prisustvovala prof. dr Željka Babić, prof. dr Zoran Govedar član je grupe ispred Šumarskog fakulteta, doc. dr Vladimir Risojević član je ove grupe ispred Eleketrotehničkog fakulteta, doc. dr Aleksandar Vranješ ispred Fakulteta političkih nauka, a mr Dragana Vasiljević predstavlja Faukultet bezbjednosnih nauka.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8615/KOMISIJA_TRECI_CIKLUS_GLAVNA_FOTO.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8615/KOMISIJA_TRECI_CIKLUS_STUDIJA.jpg