Navigacija
Viber X logo

Rektor razgovarao sa predstavnicima studenata

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prof. dr Radoslav Gajanin, rektor Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL), 23. januara 2019. godine razgovarao je sa novoizabranim rukovodstvom Studentskog parlamenta.

Na sastanku, održanom u Kabinetu rektora razgovarano je o budućim aktivnostima Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci. 

Rektor Gajanin, čestitao je predstavnicima Parlamenta na uspješno porovedenim studentskim izborima. On je takođe iskazao punu podršku u radu ovog saziva Parlamenta.

Rukovodstvo Studentskog parlamenta, predvođeno predsjednikom Nemanjom Babićem, izrazilo je punu spremnost za nastavak dosadašnje saradnje sa rektorskim kolegijumom.

Sasatanku su pored rektora Gajanina, prisustvovali i prof. dr Biljana Antunović, prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju, prof. dr Luka Kecman, prorektor za ljudske i materijalne resurese, prof. dr Goran Latinović, prorektor za naučnoistraživački rad i razvoj i prof. dr Strain Posavljak, preorektor za nastavu i studentska pitanja. 

U delegaciji SP pored bili su Stefan Kremenović i Dejan Blagojević, potpresjednici Parlamenta, Marko Malčić, sekretar SP i Branko Trninić, član Upravnog odbora Univerziteta iz reda studenata.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8397/IMG_2529.JPG
  • /uploads/attachment/vest/8397/IMG_2531.JPG