Navigacija
Viber X logo

Univerzitet u Banjoj Luci na 24. Međunarodnom sajmu knjige

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na 24. Međunarodnom sajmu knjige „Banja Luka 2019’’ koji tradicionalno organizuje „Glas Srpske“, svoja izdanja predstaviće i Univerzitet u Banjoj Luci.

Univerzitet u Banjoj Luci po šesti put učestvuje na ovom sajmu, a čitalačkoj publici predstaviće se sa različitim publikacijama, kao što su: udžbenici, monografije, zbornici radova, naučni časopisi i druge publikacije.

Međunarodni sajam knjige „Banja Luka 2019“ održava se od 10. do 16. septembar 2019. godine u Sportskoj dvorani „Borik“. Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 20.00 časova, a radno vrijeme posljednjeg dana je od 10.00 do 18.00 časova. Cijena ulaznice je jedna KM.

Ovogodišnji sajam prilika je da se posjetioci upoznaju sa novitetima u svijetu književnosti i novim izdanjima domaćih i regionalnih izdavača, objavljenih tokom protekle godine, po povoljnijim i sniženim cijenama.

U okviru sajma biće priređeno i nekoliko panel-diskusija na kojima će učestvovati književnici, lingvisti, izdavači i profesori. U okviru 24. Međunarodnog sajma knjige biće održani i četvrti Međunarodni književni susreti u organizaciji Udruženja književnika Republike Srpske, a tokom trajanja sajma priređivane su i dnevne književne promocije aktuelnih izdanja.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9254/sajam_knjige_banja_luka.jpg