Navigacija
Viber X logo

Istočna Hercegovina: Maturantima predstavljen Poljoprivredni fakultet

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Dr Siniša Mitrić, vanredni profesor Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, od 05. do 08. marta 2019. predstavio je ovaj fakultet maturantima srednjih škola iz istočne Hercegovine. 

Aktivnost je realizovana u cilju promocije upisa u prvu godinu, prvog ciklusa studija u akademskoj 2019/2020. godini. 

Tako je profesor Mitrić posjetio Srednju školu "Svetozar Ćorović" u Ljubinju, Srednjoškolski centar "Golub Kureš" u Bileći, ali i Centar srednjih škola i Tehničku školu u Trebinju. 

Bila je ovo prilika da se maturantima predstave studijski programi i usmjerenja koji se izvode na našem Poljoprivrednon fakultetu. 

Mogli su i da iz prve ruke dobiju informacije o kompetencijma i vještinama koje se stiču završetkom ovog fakulteta, kao i pozicije na kojima se može raditi sa stečenim zvanjima.

"U ime faulteta, naših sadašnjih i budućih studenata, zahvaljujemo se rukovodstvu i maturantima srednjih škola koje smo posjetili na želji za saradnjom i velikoj zaintetresovanosti za naš fakultet", kazali su na ovoj organizacionoj jedinici Univerziteta u Banjoj Luci. 

Maturantima iz istočne Hercegovine, poželjeli su da uspješno polože prijemni ispit i postanu studenti Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8576/FB_IMG_1552329683966.jpg
  • /uploads/attachment/vest/8576/FB_IMG_1552329695177.jpg