Navigacija
Viber X logo

Održana Radionica u organizaciji Združenog istraživačkog centra

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj Luci

„Radionica o investicionim mogućnostima i finansijskim instrumenatima u službi transfera tehnologija i inovacija“ održana je u periodu od 1 do 3 marta 2017. godine u Beogradu, na kojoj su aktivno učešće uzeli predstavnici Univerziteta u Banjoj Luci.

Učesnici radionice su imali priliku da saznaju više o postojećim mogućnostima investiranja (vaučeri za inovacije, sredstava za inovacije, koncept sredstva, rizični kapital, itd.) i finansijskim instrumenatima (grantovi, akcije, dugovi, garancije, itd.) koji mogu da podrže inovacije u svojim zemljama i organizacijama.

Pored toga, istraživani su i drugi relevantni mehanizmi finansiranja i finansijskih instrumenata u Evropi, postojeći ili potencijalni, u znak podrške inovacijama. Cilj radionice je bio da se podstakne razmjena iskustava u korišćenju finansijskih instrumenata, omogućavajući dijalog i učenje između zainteresovanih strana u regionu.

Više informacija zajedno sa prezentacijama: https://ec.europa.eu/jrc/en/event/workshop/financial-instruments-supporting-tech-transfer-and-innovation 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6287/JRC_Beograd1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6287/JRC_Beograd5.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6287/JRC_Beograd4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6287/JRC_Beograd3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6287/JRC_Beograd2.jpg