Navigacija
Viber X logo

Konferencija DEMI 2017 - Prvi poziv

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Mašinski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci  uz suorganizaciju Mašinskog fakulteta Univerziteta u Nišu, Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i Fakulteta za inženjerstvo u Hunedoari Politihničkog univerziteta u Temišvaru, Rumunija, organizuje 13. međunarodnu konferenciju o dostignućima u mašinstvu i industrijskom inženjerstvu - DEMI 2017. 

Konferencija će se održati  26. i 27. maja 2017. godine na Mašinskom fakultetu u Banjoj Luci.

DEMI konferencija je već prepoznata kao izuzetno uspješna međunarodna konferencija koja pruža mogućnost inženjerima, istraživačima i ekspertima iz cijelog svijeta da prezentuju najnovija naučna i stručna dostignuća u oblasti mašinstva i industrijskog inženjerstva.  

Cilj je da se učesnicima konferencije približe novi rezultati istraživanja i razvoja u mašinstvu i industrijskom inženjerstvu kao i da se diskutuje o mogućnostima njihove primjene u industrijskim sistemima.

Ovogodišnja DEMI konferencija se po prvi put organizuje u saradnji sa univerzitetima iz Srbije, Crne Gore i Rumunije, sa motivacijom da obezbijedi odličnu međunarodnu platformu za akademsku zajednicu, istraživače, inženjere i učesnike iz privrede da podijele svoja iskustva i uspostave nove poslovne veze. 

Organizacioni odbor na čelu sa prof. dr Zoranom Tanasić uputio je poziv svim zainteresovanim da se pridruže konferenciji DEMI 2017 u razmjeni mišljenja, ideja, znanja i iskustva. 

Rok za dostavljanje apstrakta je 3. februar 2017, dok je rok za dostavu radova 7. april 2017.

Detaljne informacije o konferenciji možete naći na zvaničnoj veb stranici DEMI http://demi.rs.ba

Prvi poziv - DEMI 2017

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6131/PRVI-POZIV-DEMI-2017-1.jpg