Navigacija
Viber X logo

Ljetnja škola o aktuelnim trendovima u savremenim komunikacionim mrežama

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ljetnja škola na temu ,,Primjena mašinskog učenja u obradi signala i savremenim komunikacionim mrežama” održaće se u Banjoj Luci od 5. do 9. septembra 2022. godine.

Riječ je o jedinstvenom događaju koji će na jednom mjestu okupiti svjetski poznate istraživače iz akademske zajednice i industrije, a koji će podijeliti svoje znanje o najnovijim dostignućima u oblasti mašinskog učenja sa primjenom u obradi signala i savremenim komunikacionim sistemima i mrežama.

,,Smatramo da je ova škola od izuzetnog značaja za studente master i doktorskih studija, kao i za zaposlene u oblastima informaciono-komunikacionih tehnologija, jer će učesnici imati priliku da se upoznaju sa najaktuelnijim konceptima u savremenim komunikacionim mrežama, ne samo u okviru teorijskih predavanja već i eksperimentalnih sesijaˮ, poručili su organizatori. 

Organizatori ove ljetnje škole su prof. dr Gordana Gardašević sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, prof. dr Danilo Mandić sa Imperijal koledža iz Londona, te prof. dr Petar Đurić sa Univerziteta Stoni Bruk iz SAD.

Sve dodatne informacije o ovom događaju nalaze se ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12210/iee_sps_summer.png