Navigacija
Viber X logo

Vebinar na temu „Otvorena nauka i prava intelektualne svojine“

Nauka i razvojOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci i EURAXESS centar Bosne i Hercegovine 21. oktobra 2020. godine, organizuju vebinar na temu „Otvorena nauka i prava intelektualne svojine“.

Vebinar je zakazan  u terminu od 09.00 do 13.00 časova, a biće organizovan kao interaktivna obuka.

Svi zainteresovani koji prijave učešće na vebinaru dobiće elektronsku poruku sa materijalom koji bi trebali da pročitaju prije održavanja obuke. Za uspješno praćenje prezentacija neophodno je da pored računara ili laptopa imate i miš, jer će praktične vježbe zahtijevati upotrebu miša. 

Obuka je namijenjena zaposlenim u naučnim institucijama koji rade ili namjeravaju da se bave naučnoistraživačkim radom i/ili projektima, kao i cjelokupnoj naučnoj zajednici. Osim toga, obuka je namijenjena i predstavnicima nadležnih ministarstava koja se bave pravnim okvirima i propisima u oblasti otvorene nauke i prava intelektualne svojine.

Vebinar će biti organizovan putem MS TEAMs platforme i potrebna je prethodna registracija. Registracija je otvorena do 18. oktobra 2020. godine, dok će link za pristup biti objavljen 19. oktobra 2020. godine.

Dnevni red je u prilogu, a više informacija nalazi se ovdje.  

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10497/vebinar-euraxess.jpg