Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na dvodnevnom treningu

Opšte

Otvoren je poziv za učešće na dvodnevnom treningu u okviru projekta V4+WB Network of Research Managers and Administrators (RMAs) PLUS koji će se održati 15. i 16. maja 2024. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Događaj pod nazivom „Organizovanje i upravljanje servisima podrške istraživanju“ ima za cilj pružanje neophodnih vještina i znanja menadžerima i administratorima istraživanja kako bi efikasno koordinisali servisima podrške istraživanju. U tu svrhu, dvodnevni trening obuhvatiće sljedeće teme: strateško planiranje, rješavanje konflikata, poboljšanje uslova rada i unapređenje vidljivosti profesije menadžera i administratora istraživanja. Detaljnije informacije su dostupne u agendi.

Učešće je besplatno uz prethodni postupak selekcije. Univerzitet u Banjoj Luci će podržati učešće do 14 učesnika iz zemalja tzv. višegradske četvorke (Poljska, Češka, Slovačka i Mađarska) i Zapadnog Balkana.

Rok za prijavu je 5. april 2024. godine putem elektronske forme, uz prijavu u elektronsku bazu stručnjaka (Online Expert Pool).

Više informacija o događaju, procesu prijave i selekcije možete pronaći na internetskoj stranici projekta.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14162/rma.jpg