Navigacija
Viber X logo

UNIBL na 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Opšte

Izdanja Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) biće predstavljena na 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji počinje 21. oktobra 2023. godine.

Najnovija izdanja Univerziteta u Banjoj Luci, objavljena između dva sajma, biće predstavljena na štandu Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mjesto već decenijama pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmjenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja.

,,Neformalno poznat kao praznik knjige, Sajam knjiga svake godine ugosti najznačajnije domaće i brojne inostrane pisce i izdavače, koji predstavljaju svoja stara izdanja i aktuelnu produkcijuˮ, poručili su organizatori. Brojnim posjetiocima ove godine predstaviće se oko 400 izlagača iz Srbije i inostranstva.

Ovogodišnji Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji traje do 29. oktobra, biće održan na uobičajenom izložbenom prostoru Beogradskog sajma, a štand Predstavništva Republike Srpske biće smješten u hali 2, nivo A.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13712/66-medjunarodni-sajam-knjiga-Beograd.jpeg