Navigacija
Viber X logo

Za nabavku informatičke opreme 50.000 KM

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin i gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković potpisali su, 18. oktobra 2022. godine, ugovor o novčanoj podršci od 50.000 KM, a koje će biti iskorišćene za nabavku informatičke opreme.

Po riječima rektora Gajanina, radi se o nabavci opreme za informatičku salu smještenu u Univerzitetskom računarskom centru Univerziteta u Banjoj Luci.

„Konkretno, riječ je o nabavci računara, laptopa, štampača, projektora, tableta i kamera za salu koju koriste studenti Medicinskog fakulteta, Prirodno-matematičkog fakulteta, te studenti koji pohađaju nastavu na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetuˮ, kazao je rektor Gajanin.

Gradonačelnik Stanivuković navodi da je Univerzitet u Banjoj Luci značajan za Banju Luku, te je  Grad spreman da pruži nesebičnu podršku njegovom radu i razvoju. 
Kako je rekao gradonačelnik Draško Stanivuković, osim potpisivanja ovog ugovora, na sastanku u Gradskoj upravi bilo je riječi i o budućoj saradnji.

Pored rektora i gradonačelnika, događaju je prisustvovao i prorektor za materijalne i ljudske resurse Univerziteta prof. dr Dalibor Kesić, te savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić-Banjac, kao i ovlašćeni potpisnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Danijela Kajkut. 

Izvor fotografija: Grad Banja Luka
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12742/rek-grad.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12742/rek-grad-3.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12742/rek-grad-1.jpg