Navigacija
Viber X logo

Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju na jedinstvenom digitalnom događaju

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci učestvuje u jedinstvenom digitalnom evropskom edukativnom događaju pod nazivom Igraj sigurno, zakazanom za 12. novembar 2022. godine u Milanu.

Tim iz Banje Luke, predvođen dr Sonjom Stančić, docentkinjom na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, a koja i rukovodi ovim projektom u BiH, sastavljen je od studenta psihologije na Filozofskom fakultetu, njihovih kolega sa Akademije umjetnosti, te studenata drugih visokoškolskih ustanova.

Učestvovati mogu studenti, diplomci, mladi stručnjaci sa stručnim znanjima iz  dizajna igre, umjetnosti, psihologije, filozofije, pedagogije i programiranja. Organizator ovog događaja, popularno nazvanog i hakaton, jeste SAE institut sa sjedištem u Milanu, a događaj je sufinansiran od strane CEI inicijative, evropskog programa finansiranja namijenjenog zemljama u regiji jugoistočne Evrope. Za najbolje na ovom takmičenju pripremljene su vrijedne novčane nagrade od 1500 evra za prvo, te 500 evra za treće mjesto, te odgovarajući Edukit paket, sastavljen od lekcija sa temama iz kognitivne psihologije, lingvistike, dizajna i industrije, kao i umjetnosti igara.

Ovaj hakaton se održava povodom Milanske digitalne sedmice, i to elektronski, putem popularne platforme Diskord, dok se uživo dešava u Milanu u prostorijama SAE instituta.

Prijave su moguće putem ovog linka, a više informacija nalazi se ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12764/Untitled-1__2_.jpg