Navigacija
Viber X logo

Promocija aktivnosti IEEE studentskog ogranka Univerziteta u Banjoj Luci

Opšte

Sastanak članova i saradnika, te promocija članstva u Institutu inženjera elektrotehnike i elektronike (IEEE) studentskog ogranka Univerziteta u Banjoj Luci, biće održan 24. maja 2022. godine u svečanoj sali na trećem spratu Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Događaju, koji počinje u 16.30 časova, pored članova ogranka, prisustvovaće i  Aleksandar Mastilović, koji obavlja nekoliko značajnih funkcija u IEEE na globalnom nivou, prof. dr Gordana Gardašević, jedan od organizatora ljetne škole ,,Primjena mašinskog učenja u obradi signala i savremenim komunikacionim mrežamaˮ i Vildana Hrnjić, koordinator za digitalnu komunikaciju u IEEE Odboru za studentske aktivnosti u Regiji 8.

,,Pozivamo sve zainteresovane studente da prisustvuju sastanku i saznaju brojne koristi članstva. Ovo je idealna prilika da se upoznate sa našim radom i priključite najvećem stručnom udruženju u oblasti elektrotehnike – IEEEˮ, naveli su organizatori.

Institut inženjera elektrotehnike i elektronike je neprofitno udruženje posvećeno tehnološkom razvoju, kao i unapređivanju tehnoloških inovacija vezanih za elektronske uređaje. Broj članova prelazi 400.000 u oko 175 zemalja svijeta, a sjedište organizacije nalazi se u Njujorku.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12264/promocija-aktivnosti-ieee-studentskog-ogranka-univerziteta-u-banjoj-luci.jpg