Navigacija
Viber X logo

Besplatni kurs ,,Od ideje do publikacije: navigiranje međunarodnim akademskim vodama u humanistici i društvenim naukama’’

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U zimskom semestru akademske 2021/2022. godine, Filološki fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, pokreće eksperimentalni besplatni kurs pod nazivom ”Od ideje do publikacije: navigiranje međunarodnim akademskim vodama u humanistici i društvenim naukama”.

Riječ je o kursu koji organizuje i vodi prof. dr Danijela Majstorović na osnovu svog bogatog iskustva objavljivanja u međunarodnim časopisima i kod prestižnih izdavača. 

Kurs je jednosemestralan, a svi zainteresovani studenti, mladi istraživači i nastavnici mogu se prijaviti u periodu od 1. do 8. novembra 2021. godine, putem adrese elektronske pošte: danijela.majstorovic@flf.unibl.org

Zainteresovani treba da već rade na nekom istraživanju ili projektu te treba da imaju nivo poznavanja engleskog jezika minimum B2 kako bi mogli pratiti kurs. Najavljeni su i gostujući predavači sa raznih evropskih univerziteta kao i gostujući predavači Univerziteta u Banjoj Luci.

Više informacija dostupno je u prilogu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/11597/0001.jpg