Navigacija
Viber X logo

Grad Banja Luka raspisao konkurs za dodjelu stipendija studentima 

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Raspisan je konkurs za dodjelu stipendija Grada Banja Luka studentima prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama. Konkurs će biti otvoren do 11. novembra 2016. godine.

Studenti mogu konkurisati za tri vrste stipendija, i to: prema socijalnom statusu, za deficitarna zanimanja i stipendiju za uspjeh na studiju.

Obrasci za podnošenje zahtjeva za stipendiju, mogu se preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi (pretinac broj 64), a nalaze se i na internet stranici Grada Banja Luka. 

Prijave na konkurs, sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se Odjeljenju za društvene djelatnosti, Gradske uprave, putem Prijemne kancelarije.

Za dodatna pojašnjenja, zainteresovani se mogu obratiti i putem telefonskog broja: 051/244-444 lokal 706, ili direktno u kancelariju broj 23.

Inače, visina stipendije prema socijalnom statusu i stipendije za uspjeh na studiju iznosi 130 KM, a za deficitarna zanimanja iznosi 250 KM. 

Deficitarna zanimanja za akademsku 2016/2017. godinu: elektroenergetika i automatika: diplomirani inženjer elektrotehnike 240 ECTS - elektroenergetika i automatika; tekstilno inženjerstvo: diplomirani inženjer tekstilnog inženjerstva 240 ECTS – smjer obućarska tehnologija i dizajn; matematika i informatika - nastavni smjer četiri godine: profesor matematike i informatike 240 ECTS i nastavni smjer tri godine: profesor matematike i informatike za osnovnu školu 180 ECTS.

Kompletan konkurs i obrazac možete preuzeti sa sljedećeg linka: http://www.banjaluka.rs.ba/asbl/tenders/details/556/

Izvor:  Grad Banja Luka
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5783/banjaluka-2025-godine-gradska-uprava-1.jpg