Navigacija

Učesnici SMUN-a čestitali 40. godišnjicu Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Klub studenata Fakulteta političkih nauka je tokom realizacije projekta Studentski model Ujedinjenih nacija (SMUN) posebnu pažnju posvetio 40. godišnjici Univerziteta u Banjoj Luci.

Učesnici iz različitih krajeva svijeta su, prije početka svečanog zatvaranja konferencije, izveli simbolični performans, uputili čestitke i izrazili zahvanost Univerzitetu u Banjoj Luci na podršci u realizaciji projekta KSFPN i njihovih partnera.

Učesnici SMUN-a čestitali 40. godišnjicu Univerziteta u Banjoj  Luci

Ispred zgrade Vlade Republike Srpske, učesnici su zajedno formirali broj 40 kao simbol godišnjice Univerziteta. Čitav proces predvođen je od strane poljske umjetnice, Sylwie Gorak, koja je prethodnih dana na Fakultetu političkih nauka izložila slike sa motivima iz djela našeg čuvenog nobelovca, Ive Andrića.

Organizatori, njihovi partneri i učesnici simulacije naveli su da je doprinos Univerziteta realizaciji ovogodišnjeg SMUN-a izuzetno značajan i da im je bila velika čast što je Studentski model Ujedinjenih nacija uvršten u aktivnosti proslave 40. godišnjice Univerziteta.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4649/29-01.gif