Navigacija
Viber X logo

Na Ekonomskom fakultetu održana druga radionica za prijavu tema doktorskih disertacija

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, 28. aprila održana je druga radionica za prijavu tema doktorskih disertacija. Osim kandidata koji pripremaju prijavu teme doktorske disertacije i nastavnika Ekonomskog fakulteta, radionici su prisustvovali dekan prof. dr Novak Kondić, prodekan za naučno-istraživački rad prof. dr Dragan Mikerević i prodekan za nastavu doc. dr Saša Petković.

Na Ekonomskom fakultetu održana druga radionica za prijavu tema doktorskih  disertacija

Radionica, koja je prvi put održana u decembru prošle godine, ima za cilj da kroz neposrednu komunikaciju kandidata i nastavnika, odnosno diskusiju i davanje sugestija pomogne kandidatima u izradi prijave doktorske disertacije.

Tokom druge radionice devet kandidata je kroz kratka izlaganja prezentovalo svoje prijave, korigovane i dopunjene u skladu sa sugestijama sa prve radionice. U svojim prezentacijama kandidati su imali priliku da predstave predmet, hipoteze i metode istraživanja, kao i očekivani naučni doprinos od provednog empirijskog istraživanja na odabranu temu.

Na Ekonomskom fakultetu održana druga radionica za prijavu tema doktorskih  disertacija

Nakon pomenutih izlaganja, nastavnici su postavljali pitanja kandidatima i iznosili svoja zapažanja o tome da li su i u kojoj mjeri kandidati uvažili ranije date sugestije pri izradi prijave teme doktorske disertacije.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4152/EK-mala.gif