Навигација

проф. Биљана Гаврановић
редовни професор

Наставник - II-4
Академија умјетности
051/312-977
Ужа научна/умјетничка областСликарство
Датум избора у звање 16. јул 2015.

Предмети

Академија умјетности

ЛУВА5Вечерњи акт 5
17ЛУВА1Вечерњи акт 1
17ЛУВА2Вечерњи акт 2
17ЛГВА3Вечерњи акт 3
17ЛГВА4Вечерњи акт 4
17ЛГВА5Вечерњи акт 5
17ЛГВА6Вечерњи акт 6
ЛУВА6Вечерњи акт 6
ЛУВА2Вечерњи акт 2
ЛУВА1Вечерњи акт 1
ЛУВА3Вечерњи акт 3
ЛУВА4Вечерњи акт 4