Navigacija
Viber X logo

Sajam australijskog obrazovanja

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Sajam australijskog obrazovanja, na kojem će biti predstavljena mogućnost studiranja na više australijskih univerziteta i koledža, održaće se 29. oktobra 2019. na Banjalučkom sajmu.

Na sajmu  koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, predstaviće se veliki broj australijskih univerziteta i koledža sa kampusima u Sidneju, Melburnu, Pertu, Brizbejnu i Adelejdu. Riječ je o univerzitetima i koledžima koji pokrivaju studije iz informacionih tehnologija, inženjerstva, obrazovanja, medicine, turizama i ugostiteljstva, sporta, dizajna, menadžmenta, prava, poljoprivrede, ekonomije i sl.

U Australiji postoje različite mogućnosti za studiranje, prilagođene različitim potrebama potencijalnih studenata - od osnovnih, master i doktorskih studija, do stručnih programa i kurseva engleskog jezika koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za dalji nastavak studija. 

Na ovom sajmu posjetioci će moći da se informišu o mogućnostima i uslovima studiranja u Australiji, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savjete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji.  Biće ovo prilika i za razgovor sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni na sajmu, kao i prilika za upoznavanje sa korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posjetioci će imati priliku da se informišu o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu u toku i nakon studiranja i o australijskoj kulturi i načinu života.

Svečano otvaranje sajma počeće prezentacijom agenta Elene Simić u 17.00 časova, nakon čega je planiran izložbeni dio sajma koji će trajati do 20.00 časova, gdje će posjetioci imati priliku da razgovaraju sa predstavnicima obrazovnih institucija i Future Option savjetnicima i iz prve ruke se upoznaju sa obrazovnim potencijalima čitave Australije.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelijepa priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među deset najboljih gradova za život na svijetu, čine Australiju privlačnom destinacijom za međunarodne studente.

Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mjesta prethodno potrebno izvršiti registraciju. Registraciju je moguće izvršiti ovdje
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9357/sajam_future_option_2019.png