Navigacija
Viber X logo

Informacija sa sjednice Proširenog kolegijuma

Sjednice Prošireni kolegijumUniverzitet u Banjoj Luci

Na sjednici Proširenog kolegijima Univerziteta u Banjoj Luci, 8. maja 2019. godine razmotren je Prijedlog visine školarine za upis studenata u prvu godinu svih ciklusa na studijskim programima na Univerzitetu u Banjoj Luci u akademskoj 2019/2020. godini.

Kolegijum je razmotrio i Prijedlog za saradnju između 'Info Media Group'' d.o.o. Banja Luka i Univerziteta u Banjoj Luci.
Članovoima Kolegijuma je predstavljena i informacija o odobrenim CEEPUS mrežama, kao i Informacija o listi fakulteta koji su imenovali Erasmus+ projektne timove. Detaljno je predstavljena i Informacija o listi fakulteta koji su unijeli ugovore o saradnji u Modul međunarodna saradnja.

Prof. dr Radoslav Gajanin, rektor Univerziteta u Banjoj Luci, informisao je dekane o aktivnostima Četvrtog rektorskogforuma koji je nedavno održan u Podgorici. 

Nemanja Babić, predsjednik Studentskog parlamenta Univrziteta u Banjoj Luci i Unije studenta RS, informisao je Kolegijum o uspješno realizovanim aktivnostima u procesu formiranja novog saziva Unije studenata. Babić se zahvalio i rukovodstvu Univerziteta i organizacionih jednica na nesebičnoj podršci u organizaciji manifestacije ''Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci''.

Bilo je riječi i o procesu akreditacije studijskih programa i reakreditaciji Univerziteta, kao i o aktivnostima na promociji Univerziteta i organizacionih jedinica.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8880/unibl_logo_novi.png