Navigacija
Viber X logo

Prezentacija „Kako do studija u SAD?“

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Prezentacija „Kako do studija u Sjedinjenim Američkim Državama?“, koju organizuje EducationUSA, biće održana 27. novembra 2018. godine sa početkom u 17:00 časova u Velikom amfiteatru Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Prezentacije je namijenjena svim zainteresovanim studentima osnovih, master i doktorskih studija, a nakon završene prezentacije studenti će imati mogućnost interakcije sa voditeljem prezentacije i postavljanja pitanja.

Voditelj prezentacije će biti savjetnica EducationUSA centra Bojana Lekić.

EducationUSA je dio mreže Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država koju čini preko 400 međunarodnih savjetodavnih centara za učenike/ce i studente/ice u preko 170 zemalja. Ova mreža promoviše visoko obrazovanje u SAD širom svijeta, nudeći tačne, sveobuhvatne i aktuelne informacije o mogućnostima za studiranje na akreditovanim institucijama visokog obrazovanja u SAD. 

Cilj EducationUSA centara u Bosni i Hercegovini je da što više mladih u našoj zemlji bude informisano o radu i mogućnostima koje pruža EducationUSA. Rad Centra podržavaju Vlada Republike Srpske i Ambasada SAD u Bosni i Hercegovini. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8216/edu_usa.jpg