Navigacija
Viber X logo

Stipendije za studije u Hong Kongu

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Univerzitet u Hong Kongu (HKU), u akademskoj 2019/2020. godini nudi stipendije za postdiplomske i doktorske studije, za sve kandidatte koji imaju želju da pohađaju studije na ovom univerzitetu. 

Između ostalog, daju stipendije na godišnjm nivou u iznosu od 38.610 američkih dolara (301.200 hongkonških dolara). Pored ovog iznosa, predviđen je i godišnji iznos od 1.610 američkih dolara (12.600 hongkonških dolara), a čija je namijena potrošnje za konferencijska putovanja i putovanja u vezi sa istraživanjima.

Više informacija o svim ponudama HKU, dostupnim stipendijama, kao i uputstva za prijavu na navedene programe možete pronaći na stranici www.gradsch.hku.hk, a za sva pitanja u vezi sa prijavama možete se obratiti na email adresu gradsch@hku.hk

Takođe, dodatne informacije nalaze se u prilogu

XKU je osnovan 1911. godine i predstavlja najstariji univerzitet u Hong Kongu.  Glavni jezik na kome se izvodi nastava je engleski što ga čini veoma privlačnim za studente širom svijeta, a na QS listi vodećih svjetskih univerziteta za 2019. godinu zauzima 25. poziciju.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8162/hk1.jpg