Navigacija
Viber X logo

Prenijeli iskustva sa studentskih razmjena

Opšte

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, 30. maja 2018. godine,  održan je treći Motivacioni seminar za razmjenu studenata.

Tokom seminara studentima su prenijeli iskustva studenti koji su već bili ili su trenutno u razmjeni.

Svoje iskustvo sa razmjene koja je trajala 10 mjeseci na Univerzitetu u Granadi, Španija, prenijela je Maja Diljkan, student Medicinskog fakulteta, Studijski program Farmacija. Zanimljivom prezentacijom dočarala je sve prednosti studentske razmjene uz mnoge praktične savjete i inetresantne anegdote.

Studentima se obratila i Kristina Janković, student Filozofskog fakulteta, Studijski program Učiteljski studij, koji trenutno obavlja razmjenu na Univerzitetu u Mariboru, Slovenija. Ona je prenijela svoje iskustvo tokom procesa prijave razmjene, razloge zašto se odlučila da ide u razmjenu, koji su sve višestruki benefiti odlaska u razmjenu, kao i iskustvo boravka i studiranja u Mariboru.

Praktične informacije o načinu na koji je organizovana razmjena na Univerzitetu u Banjoj Luci i koje su mogućnosti na raspolaganju studentima prenijeli su doc. dr Siniša Lakić, akademski koordinator za međunarodnu razmjenu studenata i osoblja na Filozofskom fakultetu i Jelena Rožić, ma, viši stručni saradnik za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7731/razmjena-01.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7731/razmjena-02.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7731/razmjena-04.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7731/razmjena-05.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7731/razmjena-03.jpg