Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće u pilot programu

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

U okviru projekta „Izvrsnost u upravljanju projektima u oblasti istraživanja, društvenih i tehnoloških inovacija" (eng. Excellence in research, social and technological innovation project management - Excellence-in-ReSTI), razvijen je pilot program sa edukacijskim modulima iz oblasti upravljanja projektima i inovacijama.

Trenutno je otvoren poziv za prijave za učešće u prvom krugu programa sa rokom za prijave 31. maj 2018. godine. Organizatori nude mogućnost i prethodne onlajn info-sesije 20. april 2018. godine za potencijalne učesnike kako bi dobili što više informacija prije same prijave za učešće u programu. Rok za prijavu na info sesiju je 18. april 2018. godine.

Više detalja i uslovi za prijavu na program edukacije dostupni su na: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/excellence-in-resti/section/call-for-applicants

Cilj projekta je ponuditi savjete, kako teorijske tako i praktične, u oblasti upravljanja projektima, te metode i alate koji su specifično kreirani za potrebe Dunavskog regiona i specifične regionalne izazove. Projekat je primarno fokusiran ka projekt menadžerima (u ranoj fazi karijere) u oblasti istraživanja, društvenih i tehnoloških inovacija, te ka mladim svršenim studentima koji po prvi put apliciraju za transnacionalne i multukulturne projekte u okviru Dunavskog regiona.


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7577/logo__1_.png