Navigacija
Viber X logo

Dan otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

 

U okviru manifestacije ''Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci'', 18. aprila 2018. godine od 12 časova,  biće organizovan Dan otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci za maturante iz Republike Srpske.

Info dan za maturante biće organizovan za 2.000 maturanata iz najvećih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj.

Osim plenarnog predstavljanja Univerziteta od strane rektora prof. dr Radoslava Gajanina i predstavnika Studentskog parlamenta, predviđeno je da maturanti  u grupama posjete fakultete za koje su zainteresovani, gdje će biti upoznati sa osnovnim informacijama o  studijskim programima, načinu upisa, polaganju prijemnih ispita, izvođenju nastave, kao i studentskom životu.

Inače, ''Dani studenata'' traju od 15. do 26. aprila 2018. godine, a riječ  je o jednom od najvećih studentskih projekata u Republici Srpskoj u ovoj  godini.

Tokom ove manifestacije studenti Univerziteta u Banjoj Luci će imati priliku da učestvuju u kulturnim, sportskim, edukativnim i zabavnim dešavanjima ovog aprila.

Cilj ovog događaja je promocija studenata i studentskog života, kako na Univerzitetu, tako i u samom gradu na Vrbasu.

''Dani studenata'', tokom narednih godina, treba da se nametne kao najveća tradicionalna studentska manifestacija i da postane tradicija grada Banja Luke.

Organizator je Studentski parlament uz podršku Univerziteta.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7565/3.jpg__2_.jpg