Navigacija
Viber X logo

Sastanak šefova studentskih službi Univerziteta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Sastanak šefova studentskih službi koji je organizovala Kancelarija prorektora za nastavu i studentska pitanja u saradnji sa Univerzitetskim računarskim centrom, održan je 23. marta 2018. godine.

Sastankom koji je održan u prostorijama Rektorata,  predsjedavao  je prof. dr Strain Posavljak, prorektor za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Banjoj Luci.

Tema sastanka bio je Fakultetski informacioni sistem, gdje se napravio presjek stanja implementacije i dogovarao plan daljih aktivnosti. Predstavnici fakulteta/Akademije umjetnosti imali su priliku da iznesu iskustva, komentare i prijedloge u cilju unaprijeđenja Fakultetskog informacionog sistema.

Na sastanku su identifikovani problemi i usvojeni zaključci o daljem toku aktivnosti implementacije Fakultetskog informacionog sistema, koji se prventstveno odnose na kreiranje različitih izvještaja, uvjerenja i obrazaca koji povećavaju efikasnost rada studentskih službi, a u cilju osiguranja kvaliteta i efikasnosti poslovanja.

Prorektor Posavljak zahvalio se prisutnima na korisnim sugestijama.

On je naglasio  kako će implementacija Informacionog sistema Univerziteta u Banjoj Luci biti prioritetna aktivnost u skladu sa Planom rada Univerziteta za 2018. godinu.

Pored predstavnika fakulteta i Akademije umjetnosti, sastanku su prisustvovali predstavnici Univerzitetskog računarskog centra: Aleksandar Gaćina, dipl. inž. el, Sanja Marković, ma, Đorđe Stojisavljević, ma, i Miloš Rokvić, ispred Kancelarije za nastavu i studentska pitanja.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7504/IMG_0096.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7504/IMG_0097.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7504/IMG_0101.jpg
  • /uploads/attachment/vest/7504/IMG_0102.jpg