Navigacija
Viber X logo

Ljetni programi na Meidži Univerzitetu

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Meidži Univerzitet (Meiji University) iz Tokija organizuje dva dvonedjeljna programa za studente iz inostranstva.
Prvi od njih nosi naziv ''Law in Japan''. Riječ je o kratkim ljetnim kursevima za strane studente i diplomce koji su zainteresovani za proučavanje japanskog prava u svom istorijskom i kulturnom kontekstu. 

Program se uglavnom fokusira na savremena pitanja i komparativne perspektive u japanskom pravu. Učesnici takođe imaju priliku da unaprijede svoje učenje kroz izlete na terenu.

Prva sesija je od 2. do 13. jula, a druga od 30. jula do 9. avgusta 2018. godine. Prijave se primaju od 1. februara do 2. marta ove godine. 

Više o ovom programu čitajte ovdje.

Meidži Univerzitet u periodu od 21. do 31. jula ove godine organizuje i Ljetnu školu za strane studente pod nazivom "Cool Japan Summer Program".

Učesnici programa imaće priliku, kroz seriju predavanja, radionica i izleta upoznaju sa nekim specifičnostima japanske kulture i tradicije, počeši od mange - japanskog stila crtanja stripova i animiranih filmova, preko tamošnje mode i muzike, najnovijih tehnoloških dostignuća do japanske kuhinje.
Apliciranje za program moguće je izvršiti isključivo putem veb-sajta Meidži univerziteta. Za dodatne informcije i aplikacije kliknuti ovdje. Prijave se primaju od 1. do 28. februara 2018. godine.

Brošuru pogledate ovdje.

Zvanični jezk na predavanjima je engleski jezik.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7330/Ljetni-programi-Meiji-Univerziteta-u-Japanu.jpg