Navigacija
Viber X logo

Prijem za naučne radnike

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U prostorijama Rektorata Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL), 10. novembra 2017. organizovan je prjem za naučne radnika UNIBL.

Prijemu kod rektora UNIBL, prof. dr Milana Mataruge, prisustvovali su nastavnici i saradnici UNIBL koji su u 2016. godini ostvarili zavidne međunarodne rezultate u načno – istraživačkom i umjetničkom radu.
Svi oni nagrađeni su novčanim iznosnom od po 500 maraka.

Rektor Mataruga im je uputio iskrene čestitke za postignute rezultate i poželio im sreću u daljem radu. 
Podsjetimo, Upravni odbor UNIBL ranije je donio Odluku o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima za ostvarene međunarodne rezultate u naučno – istraživačkom i umjetničkom radu. Ovom Odlukom iz oblasti priodnih nauka, nagrađeni su prof. dr Miroslav Pranić i prof. dr Duško Jojić, sa Prirodno – matematičkog fakulteta. Iz oblasti inženjerstva i tehnologije, nagrađeni su prof. dr Vladimir Risojević i Igor Ševa sa Elektrotehničkog fakulteta, kao i mr Blanka Škipina sa Tehnološkog fakulteta.

Među nagrađenim je i mr Žarko Gagić sa Medicinskog fakulteta, za ostvarene rezultate u medicinskim i zdravstvenim naukama.

Nagrađen je i doprinos iz poljoprivrednih nauka, a nagrade su uručene doc. dr Dimitriji Markoviću i prof. dr Duški Delić sa Poljoprivrednog fakulteta.
Iz oblasti humanističkih nauka i umjetnosti, nagrađen je rad prof. dr Danijele Majstorović sa Filološkog fakulteta i Davida Mastikose sa Akademije umjetnosti.
Ova aktivnost organizovana je u sklopu obilježavanja 42 godine rada i razvoja UNIBL.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7090/IMG_8872.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7090/IMG_8888.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7090/IMG_8881.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7090/IMG_8887.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7090/IMG_8886.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7090/IMG_8890.JPG