Navigacija
Viber X logo

Delegacija Balkanskog kluba posjetila Univerzitet

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Delegacija prestižnog Balkanskog kluba Moskovskog državnog instituta za međunarodne odnose Ministarstva inostranih poslova Rusije (MGIMO MID RF), posjetila je 2. novembra 2017. Univerzitet u Banjoj Luci (UNIBL)

Prof. dr Milan Mataruga, rektor UNIBL i prof. dr Biljana Antunović, prorektorica za međunarodnu saradnju UNIBL, u pratnji saradnika sa gostima su razgovarali i o mogućnostima sveobuhvatne saradnje u oblasti naučnoistraživačke djelatnosti.

Takođe, razgovaralo se o mogućoj razmjeni studenata i nastavnika, međuuniverzitetskoj saradnji kao i o unapređenju i jačanju drugih vidova saradnje.

Sa delegacijom se razgovaralo o prijateljskim vezama, ali i o podršci investitorima i  ekonomskom razvoju Republike Srpske.

U delegaciji Kluba bili su Živan Jovašević, predsjednik Balkanskog kluba Moskovskog državnog inistituta, Danijil Čugunov, predsjedavajući Balkanskog kluba ovog Instituta, Irina Frolova, rukovodilac informativnog odjeljenja Balkanskog kluba i Vladimir Toktajev, rukovodilac naučnog odjeljenja pri Institutu.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8413.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8414.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8433.JPG
  • /uploads/attachment/vest/7051/IMG_8438.JPG