Navigacija

Čivning stipendije za master studije u Velikoj  Britaniji

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Čivning stipendije (Chevening Scholarships) predstavljaju globalni program stipendija britanske Vlade, kojeg finansira Ministarstvo spoljašnjih poslova Velike Britanije i druge partnerske organizacije. Ovaj program stipendija nudi mogućnost pohađanja jednogodišnjeg mastera na nekom od vodećih univerziteta Velike Britanije. Pomenute stipendije se dodjeljuju izvanrednim i budućim liderima iz različitih oblasti i disciplina.

Program pruža jedinstvenu priliku budućim liderima da izgrade globalnu mrežu kontinuiranog profesionalnog značaja, kao i da uspostave društvena, kulturna, akademska ili komercijalna partnerstva sa Velikom Britanijom.
Ovaj program stipednija nudi oko 1.5000 stipendija širom svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Prijave za Čivning stipendije moraju se dostaviti elektronskim putem na www.chevening.org/apply, a rok za dostavljanje prijava je 7. novembar 2017. godine do 12.00 (podne). Prijave dostavljene nakog navedenog datuma neće se razmatrati.

Podnosioci prijava treba da pročitaju onlajn uputstva, te se upoznaju sa kriterijima prije no što dostave prijavu. Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa programom, molimo da posjetite sajt  www.chevening.org, te da kliknete na opciju contact us.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6862/FB_IMG_1504590806944.jpg