Navigacija
Viber X logo

Coca-Cola-ina podrška mladima u BiH: otvorene prijave za program interaktivnih radionica

Opšte

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo organizuje program interaktivnih radionica kroz projekat podrške razvoju mladih „Coca-Cola-ina podrška mladima u BiH“. Program će se realizovati u Sarajevu i Banjoj Luci, tokom četiri sedmice za četiri grupe po 50 učesnika, u periodu od 04. do 28. septembra 2017. godine.

Kroz četverodnevni program interaktivnih radionica uz vrhunske profesionalce i mentore Coca-Cole HBC B-H mladi, nezaposleni pojedinci imaće priliku za učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada. Kroz interaktivne radionice, učesnici će učiti o sljedećim temama: samorazumijevanje i samorazvoj, interakcija i umrežavanje, upravljanje projektima, komunikacija, upravljanje vremenom, poslovno planiranje, pregovaračke vještine, finansijska pismenost, te prodajne vještine.

Svi mladi koji koji uđu u program dobijaju potvrdu o završenoj obuci koji mogu priložiti uz CV prilikom budućih prijava za posao.

Program je namijenjen kandidatima koji:

  • Imaju između 18 i 30 godina,
  • Završili su školovanje i nisu zaposleni
  • Imaju želju i motivaciju da steknu nove lične i poslovne vještine s ciljem lakšeg pronalaženja posla
  • Spremni su da provedu četiri dana sa grupom mladih i odličnim predavačima koji svoja znanja i predavanja sprovode u praksi.

Prijave se vrše putem online obrasca: http://coca-colinapodrskamladima.ba/prijava/

Više informacija dostupno je na: http://coca-colinapodrskamladima.ba/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6812/logoba-ccpm.jpg