Navigacija
Viber X logo

Studenti Agrarne ekonomije i ruralnog razvoja na naučnoj konferenciji u Plovdivu

Opšte

Studenti treće godine studijskog programa Agrarne ekonomije i ruralnog razvoja Poljoprivrednog fakulteta, Univerziteta u Banja Luci su  učestvovali na 7. Konferenciji mladih naučnika, koja se održala u Plovdivu, Bugarska, u periodu od 15-16.06.2017. 

Studenti Poljoprivrednog fakulteta Mićo Kajkut, Božidar Marić, Miroslav Crnobrnja i Nataša Tomić, pod mentorstvom i u pratnji doc.dr Vesne Mrdalj, su imali priliku da na konferenciji izlože naučne radove iz oblasti marketinga i ekonomike poljoprivrede. Za radove i izlaganje studenti su dobili pohvale od strane organizatora skupa, kao i od ostalih učesnika. Učešće na međunarodnoj konferenciji je bila i prilika da se ostvare kontakti i razmjene iskustva u istraživanjima sa studentima drugih fakulteta i univerziteta, kako u okruženju tako i šire. 

Konferencija je okupila učesnike iz Makedonije, Bugarske, Ukrajine, Kazahstana i Bosne i Hercegovine, koji su u okviru 10 sekcija iz oblasti prirodno-tehničkih, medicinskih, humanističkih i društvenih nauka, predstavili svoje naučne radove. Učešće na ovoj konferenciji je bila dobra prilika da se Poljoprivredni fakultet i Univerzitet u Banjoj Luci predstave i promovišu na najbolji mogući način.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6680/plovdiv__1_.jpg