Navigacija
Viber X logo

Sastanak prorektora sa prodekanima za NIR i veb administratorima organizacionih jedinica Univerziteta u Banjoj Luci

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj Luci

U Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci 13. marta 2017. godine održani su sastanaci prorektora za naučno-istraživački rad prof.dr Radoslava Gajanina sa prodekanima za naučnoistraživački/umjetnički rad Univerziteta u Banjoj Luci. Sastanci su oganizovani sa prodekanima fakulteta koji nisu uskladili odredbe Pravilnika o mjerama za povećanje vidljivosti i prisutnosti Univerziteta u Banjoj Luci i njegovih organizacionih jedinica na Internetu. 

Glavna tema parcijalnih sastanaka prorektora sa prodekanima i veb administratorima iz organizacionih jedinica odnosila se na usaglašavanje i ispunjavanje obaveza navednih u Pravilniku o mjerama za povećanje vidljivosti i prisutnosti Univerziteta u Banjoj Luci i njegovih organizacionih jedinica na Internetu, a u skladu sa zaključcima sa prethodnog sastanka prorektora i prodekana za naučno-istraživački rad, koji je održan u Rektoratu 09.02.2017. Presjekom stanja aktivnosti organizacionih jedinica nakon proteklog sastanka, došlo se do uvida da deset organizacionih jedinica Univerziteta nije ispunilo zahtjeve koji su definisani u Pravilniku.

Prorektor za naučno-istraživački rad i prodekani organizacionih jedinica zajedno sa veb administratorima iz istih usaglasili su stavove da do 24.marta 2017.godine realizuju obaveze definisane na sastanku i potom završni Izvještaj dostave rektoru Univerziteta. Uz zapisnik sa sastanaka prodekanima će takođe biti dostavljen i Akcioni plan za povećanje pozicije Univerziteta u Banjoj Luci na Webometrics listi.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6318/uni-1.jpg