Navigacija
Viber X logo

Trening program u domenu izgradnje mira i rješavanja konflikata

Stipendije i programiUniverzitet u Banjoj Luci

Italijanska nevladina organizacija „Rondine Cittadella della Pace“ uputila je poziv mladim ljude da se prijave za učešće u dvogodišnjem program koji podrazumeva rad na izgradnji mira i rješavanju konflikata. Program će biti realizovan  u periodu  od jula 2017. do juna 2019. godine, u Toskani, Italija, a namijenjen je mladim, društveno aktivnim, ljudima starosti između  21-27 godina, sa završenim osnovnim studijama.

Izabranim kandidatima, organizator pokriva troškove  treninga i obuke, troškove smještaja i ishrane, kao i akademskog ili stručnog osposobljavanja tokom celog perioda trajanja programa.
Svi zainteresovani za učešće u Rondine Cittadella della Pace programu, svoje prijave mogu slati na: international@rondine.org do 26. februara 2017. Prijave slati na engleskom jeziku.

Više informacija o programu, potrebnim uslovima i dokumentaciji kao i procesu selekcije, možete pronaći na sajtu: www.rondine.org/callforparticipants. Dodatna pitanja možete poslati na imejl: international@rondine.org.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6148/rondine.jpg