Navigacija
Viber X logo

Manifestacije u okviru obilježavanja 41. godine Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Univerzitet u Banjoj Luci 7. novembra 2016. godine proslaviće 41. godinu uspješnog rada i razvoja. Svoj rođendan Univerzitet će obilježiti nizom manifestacija, a centralni događaj je Svečana akademijom  koja će biti održana 7. novembra u Narodnom pozorištu Republike Srpske, u Banjoj Luci, s početkom u 12.00 časova, uz prisustvo brojnih uglednih zvanica iz javnog i političkog života Republike Srpske, diplomatskog kora, kao i gostiju sa univerziteta u RS, BiH, Evrope i svijeta sa kojima naš Univerzitet godinama uspješno sarađuje. 

Kao i prethodnih godina, Svečanoj akademiji prethodiće pomen i polaganje vijenaca na Spomen-ploču poginulim studentima i radnicima Univerziteta u Banjoj Luci, 04. novembra.

Takođe, tokom oktobra, novembra i decembra biće realizovano niz drugih aktivnosti i događaja: više naučnih konferencija, promocija, koncerata, izložbi...

Između ostalog, u ovom periodu svoje rođendane obilježiće više naših fakulteta i tom prilikom promovisati diplomirane studente, mastere i magistre, dok će 8. novembra biti održana svečana promocija doktora nauka svih fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Više informacija o manifestacijama u okviru obilježavanja 41. godine Univerziteta u Banjoj Luci možete pronaći u prilogu.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5828/uni-1.jpg