Navigacija
Viber X logo

Prijem za penzionisane profesore Univerziteta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Profesore našeg Univerziteta koji sa završetkom akademske  2015/2016 godine odlaze u zasluženu penziju, primio je 23.septembra 2016. godine rektor prof. dr Milan Mataruga sa saradnicima.

Uslove za penziju ove su godine stekli sljedeći profesori: prof. dr Milorad Kenjalović (Akademija umjetnosti); prof. dr Živko Pejašinović  (Mašinski fakultete); prof. dr Milan Skrobić (Medicinski fakultet); prof. dr Živojin Erić ( Prirodno-matematički fakultet); prof. dr Boro Tramošljanin  i prof. dr Miodrag Romić ( Fakultet političkih nauka), prof. dr Simo Vuković i prof. dr Proko Dragosavljević (Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta); te prof. dr Ilija Kozar i prof. dr Ljubomir Gajić (Filozofski fakultet).

Na prijemu organizovanom u Rektoratu, rektor Mataruga se zahvalio pomentim profesorima na nesebičnom doprinosu radu i razvoju matičnih fakulteta, ali i Univerziteta  u cjelini.  Riječima zahvalnosti i željama za dugovječnom penzijom pridružili su se prorektori prof. dr Valerija Šaula i prof. dr Draško Marinković.

Uručujući im simbolične poklone, rektor je poručio penzionisanim profesorima da se odlaskom u zasluženu penziju ne prekidaju njihove vezena za kućom u kojoj su proveli svoj radni vijek, već da će, naprotiv, uvijek biti dobrodošli na Univerzitet.

Prisutni profesori zahvalili su se rektoru i njegovim saradnicima na ispraćaju i lijepim željama, te poželjeli rukovodstvu Univerziteta uspjeh u budućem radu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5707/PRVA.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5707/IMG_3892.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5707/IMG_3890.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5707/IMG_3897.JPG