Navigacija
Viber X logo

Treća ljetna škola sportskog menadžmenta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci, 25. 08. 2016. godine otvorena je Treća ljetna škola sportskog menadžmenta koju FFVS organizuje u saradnji sa Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

Škola se održava u periodu od 21.08. do 27.08.2016.godine, okupila je 20 polaznika sa univerziteta iz tri zemlje: Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof.dr Milan Mataruga pozdravio je tom prilikom učesnike i predavače i poželio im dobrodošlicu. 

Pored rektora svečanom otvaranju su prisustvovali i dekan Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Simo Vuković , kao i profesor sa Fakulteta političkih nauka prof. dr Miloš Šolaja koji je istog dana održao prvo predavanje na temu "Sport i politika''.

Ovogodišnja tema Ljetne škole sportskog menadžmenta je “Savremeni menadžment sportskih događaja – studije slučaja” a programom će biti realizovane sledeće aktivnosti: teorijska predavanja, praktična predavanja, studijske posjete, vannastavne aktivnosti.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5600/IMG_2977.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5600/IMG_2979.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5600/IMG_2984.JPG
  • /uploads/attachment/vest/5600/IMG_2992.JPG