Navigacija
Viber X logo

Rezultati Konkursa za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja

Opšte

​Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je konačne rezultate Konkursa za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja.

Prema konačnim rezultatima, Ministarstvo će sufinansirati odlazak 18 studenata i šest profesora na međunarodnu razmjenu, kao i dolazak jednog profesora na Univerzitet u Istočnom Sarajevu.

Svih 18 studenata čiju će međunarodnu razmjenu sufinansirati Ministarstvo prosvjete i kulture su studenti Univerziteta u Banjoj Luci, a oni odlaze na razmjenu u Češku, Poljsku, Njemačku, Španiju, Grčku, Tursku, Sloveniju i Italiju.

Nastavno osoblje, čiju će razmjenu prema preliminarnim rezultatima finansirati Ministarstvo, predaje na Prirodno-matematičkom i Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, te Poljoprivrednom i Pravnom fakultetu u Istočnom Sarajevu i Medicinskom fakultetu u Foči, a odlaze na razmjenu u Srbiju, Austriju, Njemačku i Italiju.

Potpisivanje ugovora sa kandidatima kojima su dodijeljena sredstva za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja predviđeno je u petak, 22. jula i ponedjeljak, 25. jula u vremenu od 9.00 do 16.00 časova u prostorijama Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske u Banjoj Luci (kancelarija broj 30). Ukoliko kandidat nije u mogućnosti da dođe potpisati ugovor u navedenom periodu, ugovor može potpisati drugo lice uz uvjerenu punomoć kandidata.

Konačna rang lista - studenti

Konačna rang lista - akademsko osoblje

Konačna rang lista - akademsko osoblje - dolazni


 

Izvor: Vlada Republike Srpske

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5544/Vlada-RS.jpg