Navigacija
Viber X logo

Predstavnici Ambasade Švajcarske Konfederacije u Bosni i Hercegovini posjetili Univerzitet u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Gospođa Klaudija Bues (Claudia Buess), zamjenik ambasadora Švajcarske Konfederacije u Bosni i Hercegovini i g-đa Sanela Ademović, službenik za programe iz oblasti ekonomskih odnosa i kulture u Ambasadi Švajcarske Konfederacije boravile su dana 15.10.2015. godine na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Predstavnici Ambasade Švajcarske Konfederacije u Bosni i Hercegovini posjetili Univerzitet u Banjoj Luci

Goste su u Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci primile prof. dr Valerija Šaula, prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Banjoj Luci i Jelena Rožić, stručni saradnik za međunarodnu saradnju.

Tokom sastanka sa delegacijom Ambasade Švajcarske Konfederacije, razgovarano je o dosadašnjim projektima saradnje Univerziteta u Banjoj Luci i visokoškolskih ustanova iz te države, te mogućnostima buduće saradnje.

Katalin Dorian Floresku (Catalin Dorian Florescu)

Isti dan, u prostorijama Austrijske biblioteke Univerziteta u Banjoj Luci, organizovano je literarno veče i druženje sa višestruko nagrađivanim švajcarskim piscem Katalinom Dorianom Floreskuom (Catalin Dorian Florescu), koji je tom prilikom predstavio svoja dva romana „Jakob odlučuje da voli“ i „Zaira“.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4616/SVAJCARSKA-mala.gif