Navigacija
Viber X logo

Predavanje „Posljednji trendovi u digitalnoj tehnologiji“ - Piter Korbet, četvrtak, 22.10.2015. godine

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država u BiH organizuje 22. 10. 2015. godine jednočasovno predavanje i razgovor sa gospodinom Piterom Korbetom (Peter Corbett), osnivačem i direktorom kompanije iStrategyLabs.



Predavanje će biti održano u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta od 11.00-12.00 časova, a budući da je otvorenog tipa, svi zainteresovani su dobrodošli.

Piter Korbet (https://www.youtube.com/watch?v=T_j3YyVX2rI ), je osnivač i generalni direktor kompanije iStrategyLabs, digitalne agencije koja razvija rješenja za izazove sa kojima se suočavaju njeni klijenti i koja ih sprovodi u djelo kako u online tako i u offline svijetu. Portfolio njegovih klijenata uključuje brendove kao što su Disney, ESPN, ABC, NPR, PBS, GE, Microsoft,

NASDAQ, Intel, GEICO, American Eagle Outfitters, Pinkberry, Honest Tea, Coca-Cola, Crate & Barrel/CB2, Chase, Rosetta Stone, Američka vojska, Deloitte, McKinsey, Volkswagen, Audi, Ford, Hilton, Double Tree, Embassy Suites hoteli, Marriott, Sweetgreen i mnoge druge. Njegova iskustva počinju u dobi od 9 godina kada se počeo baviti programiranjem, u dobi od 12 godina se bavio dizajniranjem, zatim je bio producent koncerata i pohađao poslovnu školu na fakultetu, a pored toga radio je i kao TV producent i strateg u marketinškoj agenciji. Neumorni šampion inovacija i disruptivni inovator, Korbet je postao globalno tražen govornik i mentor. On i dalje predstavlja definitivnu poveznicu i lidera unutar kreativne i tehnološke zajednice Vašingtona nakon što je proveo godine radeći kao organizator tzv. grassroots projekata vođen željom da izgradi zdrav ekosistem za preduzetnike u glavnom gradu. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4623/petercorbett-1.gif