Navigacija
Viber X logo

Informacija sa 49. sjednice Senata Univerziteta u Banjoj Luci

Sjednice SenataUniverzitet u Banjoj Luci

Senat Univerziteta u Banjoj Luci na svojoj 49. sjednici održanoj 27.10. 2105. godine donio je Odluku o dodjeli priznanja i nagrada Univerziteta u Banjoj Luci.

Na istoj sjednici Senat je donio i Odluku o obrazovanju Stručne komisije za pripremu referata za dodjelu zvanja profesor emeritus prof. dr Dragi Brankoviću. Istovremeno, organizacionim jedinicama Univerziteta je dat rok do 27.11. 2015. godine da dostave svoje prijedloge za dodjelu zvanja profesor emeritus, ukoliko ih imaju.

Senat je u nastavku sjednice razmatrao i prihvatio Prijedlog Akademije umjetnosti o izmjeni Odluke Vlade Republike Srpske o broju redovnih i vanrednih studenata koji se upisuju u prvu godinu prvog ciklusa studija i prvu godinu drugog ciklusa studija u akademskoj 2015/16. godini na javnim visokoškolskim ustanovama. Takođe, Senat je prihvatio Prijedlog Šumarskog fakulteta o izmjeni i dopuni Prijedloga odluke Senata Univerziteta o broju studenata za upis u prvu godinu I, II i III ciklusa studija na Univerzitetu u Banjoj Luciu školskoj 2015/2016. godini, od 11.02.2015. godine. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4645/logouniblnews_t.jpg