Navigacija
Viber X logo

Informacija sa 34. sjednice Upravnog odbora Univerziteta u Banjoj Luci

Sjednice Upravni odborUniverzitet u Banjoj Luci

Na 34. sjednici Upravnog odbora Univerziteta u Banjoj Luci održanoj 06. 10. 2015. godine, donesena je odluka o izmjeni Troškovnika Univerziteta u Banjoj Luci kojom je definisao da se upisnina za obnovu studijske godine obračunava proporcionalno broju nepoloženih ispita, a da osnovica za obračun iznosi 50 % od utvrđene cijene školarine.

Nakon razmatranja Molbe Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta za ustupanje prostorija dijela hangara u Univerzitetskom gradu – Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, Banja Luka, donesena j Odluka kojom se AGGF-u odobrava privremeno korištenje pomenutog prostora.

Upravni odbor je na svoj 34. sjednici dao rektoru Univerziteta u Banjoj Luci saglasnost za zaključivanje Ugovora o izgradnji trafostanice za potrebe priključenja objekta Četvrtog paviljona za smještaj studenata u sklopu Univerzitetskog grada na elektro mrežu.

Zahtjev preduzetničke radnje „Leskovačka pljeskavica Cap-Cap“ Banja Luka za izdavanje zemljišta u zakup u Univerzitetskom gradu – Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, Banja Luka je odbijen.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4586/uni-3.jpg