Navigacija
Viber X logo

Informacija o broju slobodnih mjesta za drugi upisni rok u akademskoj 2015/2016. godini

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Nakon završenog prvog upisnog roka, na fakultetima/Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci ostalo je slobodno ukupno 1254 mjesta za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa sudija u akademskoj 2015/2016. godini. 

Od toga, za studente čije se školovanje  finansira iz budžeta, ostalo je 86 slobodnih mjesta. Najviše ih je ostalo na Prirodno –matematičkom fakultetu: 48 (39 na studijskom programu Matematika i informatika  i 9 na studijskom programu Fizika), te na Tehnološkom fakultetu -28  (7 na studijskom programu Hemijska tehnologija, 13 na smjeru Tekstilna tehnologija, te 8 na smjeru Obućarska tehnologija). 

Sufinansirajućih mjesta je ostalo slobodno ukupno 744.  Izuzev na Medicinskom fakultetu gdje su u prvom upisnom roku, pored budžetskih, na svim studijskim programima popunjena i sva sufinansirajuća mjesta, te na Fakultetu političkih nauka, gdje sufinansirajuća mjesta nisu popunjena samo na studijskom programu Sociologija,  na  većini ostalih studijskih programa Univerziteta u Banjoj Luci ostalo je mjesta za ovu kategoriju studenata. 

Nakon prvog upisnog roka, za vanredne studente ostalo je slobodno ukupno 258 mjesta, te za strane državljane 166. 

Detaljan pregled  slobodnih mjesta po organizacionim jedinicama/studijskim programima možete pronaći u prilogu.

Prijavljivanje kandidata za drugi upisni rok trajaće od 24 - 29.08.2015. godine, dok će se polaganje prijemnog ispita obaviti 31.08.2015. godine sa početkom u 9.00 časova na svim organizacionim jedinicama Univerziteta u Banjoj Luci.


Prilog

Slike

  • /uploads/attachment/vest/4467/uni.jpg